Open Huis 25 augustus

Op zaterdag 25 augustus ben je van harte welkom op het MAAN Open Huis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je een aantal kijkwoningen bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. In gebouw 6 zullen een aantal woningen opengesteld worden.

In de MAAN woningzoeker kun je van te voren vast bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn. Zit er een geschikte woning voor je tussen? Rond dan snel je inschrijving af en geef je woningvoorkeuren aan.

 
Maanplein overzicht
 

Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.

Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren, zie hiervoor de borden ter plaatse.

Ben je geïnteresseerd of ga je al een woning huren in het project? Je bent van harte welkom!

Nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder!

Wij zien je graag zaterdag 25 augustus op MAAN.

Start verhuur gebouw 4

Vandaag, 20 juli 2018, start de verhuur van de laatste fase van MAAN: gebouw 4! Dit zijn in totaal 39 woningen met een oppervlakte van 62 m² tot 98 m². De huurprijs zal variëren van €710,- tot €1.280,- per maand. Meer informatie is te vinden in  onze woningzoeker.

Van fase II en III (gebouw 6, 1 en 13) zijn nog een aantal appartementen beschikbaar. Kijk in de woningzoeker voor de exacte beschikbaarheid. Alle huurprijzen zijn inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten van €85,00 per maand.

Je kunt bij je inschrijving een aantal voorkeursadressen opgeven. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het inschrijfproces verloopt op basis van ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. De kans een woning toegewezen te krijgen wordt groter op het moment dat je meerdere voorkeursadressen opgeeft.

Met vriendelijke groet,
Verhuurteam MAAN

Eerste bewoners hebben voet op Maan gezet

Een paar weken geleden zijn de eerste huurappartementen aan Maanplein Den Haag opgeleverd voor de bewoners. De transformatie van het Maanplein in het hart van de Binckhorst is sinds een jaar in volle gang. Het gebied met een industriële geschiedenis verandert nu snel in een aantrekkelijk woon-werkgebied. Julia Opperman (25) en haar vriend verhuisden direct na de oplevering begin juli naar Maan. Zij zijn een van de eerste bewoners en delen hun ervaringen.

 
MAAN Den Haag nieuws
 

Transformatie Maanplein

Met de transformatie van de zes gebouwen passend bij het bestaande architectonische karakter krijgen de gebouwen een compleet nieuwe uitstraling. Door nieuwe balkons en terrassen verandert het aanzicht van de gebouwen volledig. Julia vertelt: “We woonden al samen in het Haagse Laagkwartier, in een oude woning en waren op zoek naar een iets groter en ‘netter’ appartement. We googelden. Kwamen op Maan terecht. En nu zitten we in een super strak, prachtig appartement, mét terras aan de Binckhorst!”

Nieuw leven op de Binckhorst

Het gebied is een broedplaats van creativiteit en beweging. Met tal van inspirerende ondernemingen en mogelijkheden. Er zijn diverse woningtypes beschikbaar, van studio tot 4-kamerappartement en de huurders kunnen gebruik maken van de service diensten van +James®, de ‘personal assistant’ voor het regelen van dagelijkse zaken van stomerij tot het ontvangen van pakketjes. Julia vult aan: “Ik kende de Binckhorst als een bedrijventerrein, en het idee dat daar nu meer reuring komt, sprak me meteen aan. We hebben binnenkort een burenborrel, dat horen we via de servicedienst: +James®. Ook superhandig.”

 
Maan Den Haag nieuws
 

Centraal gelegen aan de rand van Den Haag, fiets en auto zijn onder handbereik en het station bevindt zich op loopafstand. Julia: “Ik werk als recruiter op verschillende locaties, in Den Haag - maar ook in Rotterdam. Met de auto zit ik in een mum van tijd op de snelweg. Mijn auto staat veilig in de garage hier. Ideaal.”

Met de eerste opleveringen van de geplande 250 appartementen gaat het gebied een nieuwe fase in en is er nu letterlijk sprake van “Nieuw leven op de Binckhorst”.

OPEN HUIS zaterdag 7 juli!

Op zaterdag 7 juli ben je van harte welkom op het MAAN Open Huis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in gebouw 6 een aantal kijkwoningen op de 4e verdieping bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. In de MAAN woningzoeker kun je van te voren vast bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn. Zit er een geschikte woning voor je tussen? Rond dan snel je inschrijving af en geef je woningvoorkeuren aan.

  • Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.
  • Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren, zie hiervoor de borden ter plaatse.
  • Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder!

Wij zien je graag zaterdag 7 juli op MAAN.

 
Maanplein overzicht i.png
 

Open huis zaterdag 2 juni!

Ben je benieuwd naar de appartementen aan het Maanplein? Op zaterdag 2 juni ben je van harte welkom om te komen kijken. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in gebouw 6 een aantal kijkwoningen op de 7e verdieping bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. Ook zal er één kijkwoning in gebouw 2 te bezichtigen zijn, zodat je de afwerking van de woningen kunt zien. In de MAAN woningzoeker kun je bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn.

Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.

Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren in de parkeergarage, zie hiervoor de borden ter plaatse.

Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder! 

Wij zien je graag zaterdag 2 juni op MAAN!

 
Gebouwen MAAN
 

Open huis 7 april

Zaterdag 7 april organiseert de NVM weer de landelijke Open Huizen Dag. Graag bieden wij je de mogelijkheid om misschien wel jouw nieuwe woning in MAAN te bezichtigen. Daarom organiseren wij op zaterdag 7 april een open huis van 10:00 tot 12:00 uur. 

Er zullen een aantal kijkwoningen in gebouw 6 opengesteld worden zodat je een goede indruk krijgt van de verschillende indelingen en de sfeer in de woningen.

In de woningzoeker kun je zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Zit er een geschikte woning voor je tussen? Rond dan snel je inschrijving af en geef je woningvoorkeuren aan. Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder!

Graag zien we je op 7 april!

 
plattegrond maanplein open huis