Open huis zaterdag 2 juni!

Ben je benieuwd naar de appartementen aan het Maanplein? Op zaterdag 2 juni ben je van harte welkom om te komen kijken. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in gebouw 6 een aantal kijkwoningen op de 7e verdieping bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. Ook zal er één kijkwoning in gebouw 2 te bezichtigen zijn, zodat je de afwerking van de woningen kunt zien. In de MAAN woningzoeker kun je bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn.

Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.

Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren in de parkeergarage, zie hiervoor de borden ter plaatse.

Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder! 

Wij zien je graag zaterdag 2 juni op MAAN!

 
Gebouwen MAAN
 

Open huis 7 april

Zaterdag 7 april organiseert de NVM weer de landelijke Open Huizen Dag. Graag bieden wij je de mogelijkheid om misschien wel jouw nieuwe woning in MAAN te bezichtigen. Daarom organiseren wij op zaterdag 7 april een open huis van 10:00 tot 12:00 uur. 

Er zullen een aantal kijkwoningen in gebouw 6 opengesteld worden zodat je een goede indruk krijgt van de verschillende indelingen en de sfeer in de woningen.

In de woningzoeker kun je zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Zit er een geschikte woning voor je tussen? Rond dan snel je inschrijving af en geef je woningvoorkeuren aan. Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder!

Graag zien we je op 7 april!

 
plattegrond maanplein open huis
 

Open huis 3 februari

Ruim en comfortabel wonen op de Binckhorst

Ben je benieuwd naar de appartementen aan het Maanplein? Op zaterdag 3 februari ben je van harte welkom om verschillende woningen in gebouw 3 te bezichtigen. De 2e verhuurfase gaat van start met 80 appartementen in gebouw 6. Deze woningen met een oppervlakte varieërend van 77 m2 tot 137 m2 zijn te huur van € 800 tot en met € 1.450 per maand.

 
Den Haag Maanplein gebouwen
 

Nog woningen beschikbaar!

Inmiddels heeft de 1e toewijzing plaatsgevonden en zijn diverse woningen geaccepteerd. Er zijn echter nog een aantal woningen beschikbaar!

Mocht je dus wel begonnen zijn aan je inschrijving maar deze nog niet hebben afgerond, maak dit dan snel in orde! Zo maak je nog kans op 1 van de appartementen in MAAN Den Haag.

Kijk snel op de woningzoeker voor meer informatie en het actuele aanbod.

Daarnaast hebben wij van de bouwer vernomen dat veel geïnteresseerden nieuwsgierig zijn naar het project en hierdoor een kijkje nemen op het project.

De bouw van het project is in volle gang en jouw veiligheid kan niet worden gegarandeerd wanneer je – zonder bescherming en toestemming – de bouwplaats betreedt.

Wij willen daarom met klem benadrukken dat het betreden van MAAN Den Haag niet is toegestaan.

Heb je nog vragen? Het verhuurteam helpt je graag verder!

I’M BINCK

MAAN bevindt zich in het hart van De Binckhorst. Hier kan je wonen. Hier kan je leven. Maar hier kan je ook werken. En hoe! Wij vroegen Sabrina Lindemann, mede-oprichter van I’M BINCK, naar alle ins en outs. 

Wat is I’M BINCK?

‘Een platform van en voor alle ondernemers in de Binckhorst, en in toekomst ook voor de nieuwe bewoners. I’M BINCK heeft drie speerpunten: ten eerste het stimuleren en activeren van de community in de Binckhorst, ten tweede het vieren van de bestaande rijkdom aan bedrijvigheid, innovatie en cultuur in het gebied en tot slot zijn we betrokken bij de ontwikkeling van de Binckhorst naar een dynamisch stadsdeel van Den Haag en de regio.’

 
MAAN Den Haag - I'm BINCK
MAAN Den Haag - I'm BINCK
 

Waarom is dat belangrijk?

‘Bij de ontwikkeling van een gebied spelen niet alleen de gemeente en ontwikkelaars een rol. Het gaat óók om de ondernemers en toekomstige bewoners van de Binckhorst. Met I’M BINCK proberen we alle partijen aan elkaar te koppelen. Want de Binckhorst ontwikkelen we met elkaar.’

Wat is het doel van I’M BICNK?

‘De Binckhorst ontwikkelen tot het meest authentieke, all inclusive en circulaire stadsdeel van Den Haag. De Binckhorst is uniek vanwege zijn huidige identiteit en is er voor iedereen: voor oude ondernemers, starters, en voor haar bewoners.’ 

Wat bedoelt u precies met circulair?

‘Upcyclen. Wat voor het ene bedrijf afval is, kan voor het andere juist een grondstof zijn. Je geeft het een nieuwe waarde. Zo maakt een ondernemer bijvoorbeeld prachtige lampen van de bierfusten van de Kompaan Beer Bar in de Binckhorst.’

 
MAAN Den Haag - I'm BINCK
 

Wat voor ondernemingen zijn er zoal in de Binckhorst?

‘Het is een bijzondere mix van soms wel 100 jaar oude familiebedrijven tot jonge creatieve ondernemingen, zoals ontwerpers en techbedrijven die apps ontwikkelen. We proberen een soort kruisbestuiving op gang te brengen. De ondernemingen kunnen zoveel voor elkaar betekenen.’

Hoe probeert I’M BINCK dit voor elkaar te krijgen?

‘Met maandelijkse I’M BINCK Netwerkbijeenkomsten waar ondernemers en bewoners elkaar beter kunnen leren kennen. Daarnaast organiseren we het I’M BINCK Festival, een jaarlijks event om de rijkdom van de Binckhorst ook aan ‘buitenstaanders’ te laten zien. En tot slot is er nog ‘De Ronde Tafel Binckhorst’. Hier zitten álle betrokken partijen van de Binckhorst met elkaar aan tafel en staat de ontwikkeling van het gebied centraal.’

Wat maakt de Binckhorst tot zo’n mooi gebied?

‘De Binckhorst is uniek. De oude authentieke gebouwen. Het industriële erfgoed. Dat vind je nergens anders in Den Haag. Het is hier avontuurlijk en spannend. Het gebied staat voor innovatie. Het is een soort proeftuin voor de toekomst. Ook de ligging is erg interessant en de plek aan het water: waar kan je nu met je bootje de binnenstad van Den Haag bereiken?! Dit alles maakt de Binckhorst tot een ontzettend stoer en aantrekkelijk gebied.’

Foto’s door Marc Heeman

Get your ticket to the moon!

De verhuur is gestart!

Op zaterdag 11 november hebben meer dan 400 bezoekers de eerste stap op MAAN gezet! Tijdens het eerste verhuurevent hebben zij een kijkje genomen in de MAAN modelwoning en zich laten informeren over de woningen uit de eerste verhuurfase.

 

De volgende woningen zijn nu beschikbaar voor de verhuur:

• Gebouw 2 telt 37 woningen: 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een oppervlakte variërend van 59 m2 t/m 119 m2.

• Gebouw 3 telt 39 woningen: studio’s en 2- en 3-kamerappartementen met een oppervlakte variërend 62 m2 t/m 97 m2.

De woningen worden opgeleverd met een luxe Bruynzeel-keuken met inbouwapparatuur, Villeroy & Boch sanitair, vloerverwarming en een eigen berging. De wanden worden verf- en behangklaar opgeleverd. Meer informatie over beschikbaarheid, plattegronden en prijzen kun je vinden in onze MAAN woningzoeker. De prijzen zijn exclusief servicekosten en een eventuele extra parkeerplaats.

Schrijf je nu in

Je kunt je digitaal inschrijven voor MAAN via deze link. Volg simpelweg de aangegeven stappen. Let op, de inschrijving voor verhuurfase 1 sluit op woensdag 22 november aanstaande. Heb je vragen over de huurvoorwaarden of inkomenseisen? Kijk dan even op de FAQ pagina. Is jouw inschrijving compleet, inclusief alle gevraagde documenten? Dan maak je kans om een woning toegewezen te krijgen.

Uiterlijk vrijdag 27 november krijg je bericht of jij één van de eerste MAAN bewoners zult zijn!

Vragen of meer informatie?

Bel dan met onze makelaars! TW3 via (070) 221 00 61 of Verwey Vastgoed via (070) 219 93 50. Wij helpen je graag!

Met vriendelijke groet,
Verhuurteam MAAN