Stel je voor: je hebt een belangrijke afspraak. Stapt in de auto… Start hij niet! Wat nu? Vraag het James! De personal assistant van MAAN. Hij belt niet alleen een taxi voor je, maar zorgt er ook voor dat je auto wordt gerepareerd. Verder kan hij pakketjes laten bezorgen of een betrouwbare hulp, babysitter of klusjesman voor je regelen. Tja, wat kan James eigenlijk niet? Wát een luxe!

 

 

@MAAN

James is elke week op vaste tijden in MAAN aanwezig. Van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Ook online staat James tot je beschikking. Via het online portal kies je gemakkelijk de service die je wilt en betaalt direct via iDEAL of creditcard.

ONLINE portal

Maar via het online portal biedt James je nog veel meer. Hier heb je toegang tot al je persoonsgebonden huurdocumentatie en houdt James je op de hoogte van al het nieuws omtrent MAAN en haar omgeving. Wordt het trappenhuis geschilderd? James laat het weten! Is er een leuk event in de Binckhorst? Je hoort het als eerste van James!

VERHUIS MET JAMES

Als je wilt, maakt James je verhuizing een stuk eenvoudiger. Snel en gemakkelijk via onze verhuisservice. Ook kan hij in één keer de internet-, energie-, en watercontracten oversluiten naar je nieuwe adres. Ideaal in een chaotische periode waarin je toch al genoeg aan je hoofd hebt.

 
Maan Den Haag James

EVENTS

Over events gesproken: James organiseert regelmatig leuke activiteiten voor de bewoners van MAAN. Een gezellige buurtborrel bijvoorbeeld of een Bootcamp Training. Natuurlijk zoveel mogelijk met het beste dat de Binckhorst te bieden heeft. Zo leer jij je toekomstige buren én buurt snel beter kennen. Toch fijn als je straks weet met wie je in de lift staat?