Open huis 3 februari

Ruim en comfortabel wonen op de Binckhorst

Ben je benieuwd naar de appartementen aan het Maanplein? Op zaterdag 3 februari ben je van harte welkom om verschillende woningen in gebouw 3 te bezichtigen. De 2e verhuurfase gaat van start met 80 appartementen in gebouw 6. Deze woningen met een oppervlakte varieërend van 77 m2 tot 137 m2 zijn te huur van € 800 tot en met € 1.450 per maand.

 
Den Haag Maanplein gebouwen
 

Nog woningen beschikbaar!

Inmiddels heeft de 1e toewijzing plaatsgevonden en zijn diverse woningen geaccepteerd. Er zijn echter nog een aantal woningen beschikbaar!

Mocht je dus wel begonnen zijn aan je inschrijving maar deze nog niet hebben afgerond, maak dit dan snel in orde! Zo maak je nog kans op 1 van de appartementen in MAAN Den Haag.

Kijk snel op de woningzoeker voor meer informatie en het actuele aanbod.

Daarnaast hebben wij van de bouwer vernomen dat veel geïnteresseerden nieuwsgierig zijn naar het project en hierdoor een kijkje nemen op het project.

De bouw van het project is in volle gang en jouw veiligheid kan niet worden gegarandeerd wanneer je – zonder bescherming en toestemming – de bouwplaats betreedt.

Wij willen daarom met klem benadrukken dat het betreden van MAAN Den Haag niet is toegestaan.

Heb je nog vragen? Het verhuurteam helpt je graag verder!

I’M BINCK

MAAN bevindt zich in het hart van De Binckhorst. Hier kan je wonen. Hier kan je leven. Maar hier kan je ook werken. En hoe! Wij vroegen Sabrina Lindemann, mede-oprichter van I’M BINCK, naar alle ins en outs. 

Wat is I’M BINCK?

‘Een platform van en voor alle ondernemers in de Binckhorst, en in toekomst ook voor de nieuwe bewoners. I’M BINCK heeft drie speerpunten: ten eerste het stimuleren en activeren van de community in de Binckhorst, ten tweede het vieren van de bestaande rijkdom aan bedrijvigheid, innovatie en cultuur in het gebied en tot slot zijn we betrokken bij de ontwikkeling van de Binckhorst naar een dynamisch stadsdeel van Den Haag en de regio.’

 
MAAN Den Haag - I'm BINCK
MAAN Den Haag - I'm BINCK
 

Waarom is dat belangrijk?

‘Bij de ontwikkeling van een gebied spelen niet alleen de gemeente en ontwikkelaars een rol. Het gaat óók om de ondernemers en toekomstige bewoners van de Binckhorst. Met I’M BINCK proberen we alle partijen aan elkaar te koppelen. Want de Binckhorst ontwikkelen we met elkaar.’

Wat is het doel van I’M BICNK?

‘De Binckhorst ontwikkelen tot het meest authentieke, all inclusive en circulaire stadsdeel van Den Haag. De Binckhorst is uniek vanwege zijn huidige identiteit en is er voor iedereen: voor oude ondernemers, starters, en voor haar bewoners.’ 

Wat bedoelt u precies met circulair?

‘Upcyclen. Wat voor het ene bedrijf afval is, kan voor het andere juist een grondstof zijn. Je geeft het een nieuwe waarde. Zo maakt een ondernemer bijvoorbeeld prachtige lampen van de bierfusten van de Kompaan Beer Bar in de Binckhorst.’

 
MAAN Den Haag - I'm BINCK
 

Wat voor ondernemingen zijn er zoal in de Binckhorst?

‘Het is een bijzondere mix van soms wel 100 jaar oude familiebedrijven tot jonge creatieve ondernemingen, zoals ontwerpers en techbedrijven die apps ontwikkelen. We proberen een soort kruisbestuiving op gang te brengen. De ondernemingen kunnen zoveel voor elkaar betekenen.’

Hoe probeert I’M BINCK dit voor elkaar te krijgen?

‘Met maandelijkse I’M BINCK Netwerkbijeenkomsten waar ondernemers en bewoners elkaar beter kunnen leren kennen. Daarnaast organiseren we het I’M BINCK Festival, een jaarlijks event om de rijkdom van de Binckhorst ook aan ‘buitenstaanders’ te laten zien. En tot slot is er nog ‘De Ronde Tafel Binckhorst’. Hier zitten álle betrokken partijen van de Binckhorst met elkaar aan tafel en staat de ontwikkeling van het gebied centraal.’

Wat maakt de Binckhorst tot zo’n mooi gebied?

‘De Binckhorst is uniek. De oude authentieke gebouwen. Het industriële erfgoed. Dat vind je nergens anders in Den Haag. Het is hier avontuurlijk en spannend. Het gebied staat voor innovatie. Het is een soort proeftuin voor de toekomst. Ook de ligging is erg interessant en de plek aan het water: waar kan je nu met je bootje de binnenstad van Den Haag bereiken?! Dit alles maakt de Binckhorst tot een ontzettend stoer en aantrekkelijk gebied.’

Foto’s door Marc Heeman

Get your ticket to the moon!

De verhuur is gestart!

Op zaterdag 11 november hebben meer dan 400 bezoekers de eerste stap op MAAN gezet! Tijdens het eerste verhuurevent hebben zij een kijkje genomen in de MAAN modelwoning en zich laten informeren over de woningen uit de eerste verhuurfase.

 

De volgende woningen zijn nu beschikbaar voor de verhuur:

• Gebouw 2 telt 37 woningen: 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een oppervlakte variërend van 59 m2 t/m 119 m2.

• Gebouw 3 telt 39 woningen: studio’s en 2- en 3-kamerappartementen met een oppervlakte variërend 62 m2 t/m 97 m2.

De woningen worden opgeleverd met een luxe Bruynzeel-keuken met inbouwapparatuur, Villeroy & Boch sanitair, vloerverwarming en een eigen berging. De wanden worden verf- en behangklaar opgeleverd. Meer informatie over beschikbaarheid, plattegronden en prijzen kun je vinden in onze MAAN woningzoeker. De prijzen zijn exclusief servicekosten en een eventuele extra parkeerplaats.

Schrijf je nu in

Je kunt je digitaal inschrijven voor MAAN via deze link. Volg simpelweg de aangegeven stappen. Let op, de inschrijving voor verhuurfase 1 sluit op woensdag 22 november aanstaande. Heb je vragen over de huurvoorwaarden of inkomenseisen? Kijk dan even op de FAQ pagina. Is jouw inschrijving compleet, inclusief alle gevraagde documenten? Dan maak je kans om een woning toegewezen te krijgen.

Uiterlijk vrijdag 27 november krijg je bericht of jij één van de eerste MAAN bewoners zult zijn!

Vragen of meer informatie?

Bel dan met onze makelaars! TW3 via (070) 221 00 61 of Verwey Vastgoed via (070) 219 93 50. Wij helpen je graag!

Met vriendelijke groet,
Verhuurteam MAAN

Wilt u de woning gemeubileerd huren?

Ontdek de voordelen van meubelverhuur voor uw woning! Moving-In is uw partner als het gaat om meubelverhuur voor tijdelijke bewoning. Of u nu voor een jaar, twee jaar of voor onbepaalde tijd elders verblijft, het huren van meubels is een praktische oplossing!

Dankzij het all-in concept van Moving-In hoeft u zich op het gebied van interieur niet meer bezig te houden met de aanschaf, levertijden, installatie, transport, service, styling, verzekeringen, verwijdering, opslag enzovoorts. Moving-In verhuurt complete woninginrichtingen inclusief: linnengoed, keukeninventaris, huishoudelijke apparaten enzovoorts.Door u volledig te ontzorgen op het gebied van uw woninginrichting kunt u zich focussen op andere zaken. U stelt zelf uw woninginrichting samen, verstuurt de aanvraag en wij doen de rest!

 
 

Kies uw meubelpakket

Tijd is kostbaar, daarom denken wij graag met u mee. Moving-In heeft speciaal een brochure opgesteld met meubelpakketten die zijn afgestemd op verschillende woonsituaties. Deze pakketten variëren van een basisinboedel tot een volledig ingerichte woning waarbij u niets meer hoeft aan te schaffen! U kiest zelf per kamer wat u wel en niet wilt hebben. Ga naar onze pakketten en ontdek welke woninginrichting het beste bij u past. Vind u het leuker om zelf uw woninginrichting per artikel samen te stellen? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Verstuur online uw aanvraag in en wij zorgen voor de rest!

Vraag uw verhuurmakelaar naar onze brochure of contacteer ons rechtstreeks via moving-in.nl of bel naar 0546 - 454 105

Lekker eten bij MaMa Kelly! MaMa wie?

Vanaf de hoger gelegen verdiepingen van MAAN is hij onmiskenbaar: de hoge bruine bakstenen schoorsteen van de Caballero Fabriek, de voormalige producent van het oude Hollandse sigarettenmerk. Caballero was een succes, net als het restaurant dat nu in de fabriek huist: MaMa Kelly!

De toekomstige bewoners van MAAN en MaMa Kelly hebben iets met elkaar gemeen: het zijn pioniers. Ze wagen én winnen. MaMa Kelly was het eerste restaurant dat zich in de Binckhorst vestigde. "Toen mensen dat hoorden, verklaarde ze ons voor gek," vertelt Sander, bedrijfsleider van MaMa Kelly. De Binckhorst had niet echt een goede naam. Het was rauw. Het was industrieel. Maar MaMa Kelly zag de potentie van het gebied en al snel zagen anderen dit ook. "Er hangt hier zo’n goede vibe. Er komen steeds meer leuke restaurants en creatieve ondernemingen bij. En MAAN natuurlijk. De Binckhorst is een gebied in ontwikkeling. Het is dé upcoming buurt van Den Haag."

 
MAAN Mama Kelly
 

Kreeft en kip

Wie bij MaMa Kelly heeft gegeten weet hoe vet dit restaurant is. Dineren in een voormalige fabriek is dan ook geen door doorsnee locatie. Het is industrieel en klassiek tegelijk. "We noemen onszelf niet voor niets een urban bistro." Ook de kaart is lekker helder: je kan er kiezen tussen kreeft, kip en een aantal vegetarische gerechten. "Het is een wereldwijde trend dat gasten in een restaurant duidelijkheid willen,” licht Sander het menu toe. “Die geven wij ze op deze wijze." Niet al teveel keuze dus, maar wat MaMa Kelly serveert is altijd puur en eerlijk.

Beleving

Maar het gaat bij MaMa Kelly niet alleen om het eten. Het gaat om een totale beleving. “Het blijft leuk om de verbaasde blikken van gasten te zien als ze hier binnenkomen.” Maar het mag dan een oude fabriek zijn, toch is het er warm en sfeervol, en de met wit linnen gedekte tafels geven MaMa Kelly ook iets, nou ja, klassieks. MaMa Kelly zit in het oude ketelhuis, een hoge indrukwekkende ruimte. Ook het personeel draagt bij aan de beleving. “Het zijn stuk voor stuk personality’s. Leuke, jonge, enthousiaste mensen waar de passie vanaf straalt.”

MAAN

MaMa Kelly is blij met de komst van MAAN. “Het maakt de Binckhorst nog veel leuker en levendiger.” Sander heeft zelfs als woningzoekende naar MAAN gekeken. “Toen ik het hoorde, sprak het me erg aan. De appartementen, de ligging nabij alle uitvalswegen en de Binckhorst is gewoon een super mooie plek. Waarom ik er dan toch niet ga wonen? Haha, omdat ik nu in Scheveningen woon en niemand me denk ik ooit weg krijgt bij de zee.”

Eten bij MaMa Kelly? Reserveer via mama-kelly.nl!