Open Huis 25 augustus

Op zaterdag 25 augustus ben je van harte welkom op het MAAN Open Huis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je een aantal kijkwoningen bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. In gebouw 6 zullen een aantal woningen opengesteld worden.

In de MAAN woningzoeker kun je van te voren vast bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn. Zit er een geschikte woning voor je tussen? Rond dan snel je inschrijving af en geef je woningvoorkeuren aan.

 
Maanplein overzicht
 

Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.

Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren, zie hiervoor de borden ter plaatse.

Ben je geïnteresseerd of ga je al een woning huren in het project? Je bent van harte welkom!

Nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder!

Wij zien je graag zaterdag 25 augustus op MAAN.