OPEN HUIS zaterdag 7 juli!

Op zaterdag 7 juli ben je van harte welkom op het MAAN Open Huis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in gebouw 6 een aantal kijkwoningen op de 4e verdieping bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. In de MAAN woningzoeker kun je van te voren vast bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn. Zit er een geschikte woning voor je tussen? Rond dan snel je inschrijving af en geef je woningvoorkeuren aan.

  • Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.
  • Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren, zie hiervoor de borden ter plaatse.
  • Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder!

Wij zien je graag zaterdag 7 juli op MAAN.

 
Maanplein overzicht i.png