Open huis zaterdag 2 juni!

Ben je benieuwd naar de appartementen aan het Maanplein? Op zaterdag 2 juni ben je van harte welkom om te komen kijken. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in gebouw 6 een aantal kijkwoningen op de 7e verdieping bezoeken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de sfeer. Ook zal er één kijkwoning in gebouw 2 te bezichtigen zijn, zodat je de afwerking van de woningen kunt zien. In de MAAN woningzoeker kun je bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn.

Wij verzoeken je om gepast schoeisel aan te trekken, aangezien de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn.

Kom je met de auto? Op het terrein kun je je auto parkeren in de parkeergarage, zie hiervoor de borden ter plaatse.

Heb je nog vragen? Het verhuurteam MAAN helpt je graag verder! 

Wij zien je graag zaterdag 2 juni op MAAN!

 
Gebouwen MAAN