Get your ticket to the moon!

De verhuur is gestart!

Op zaterdag 11 november hebben meer dan 400 bezoekers de eerste stap op MAAN gezet! Tijdens het eerste verhuurevent hebben zij een kijkje genomen in de MAAN modelwoning en zich laten informeren over de woningen uit de eerste verhuurfase.

 

De volgende woningen zijn nu beschikbaar voor de verhuur:

• Gebouw 2 telt 37 woningen: 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een oppervlakte variërend van 59 m2 t/m 119 m2.

• Gebouw 3 telt 39 woningen: studio’s en 2- en 3-kamerappartementen met een oppervlakte variërend 62 m2 t/m 97 m2.

De woningen worden opgeleverd met een luxe Bruynzeel-keuken met inbouwapparatuur, Villeroy & Boch sanitair, vloerverwarming en een eigen berging. De wanden worden verf- en behangklaar opgeleverd. Meer informatie over beschikbaarheid, plattegronden en prijzen kun je vinden in onze MAAN woningzoeker. De prijzen zijn exclusief servicekosten en een eventuele extra parkeerplaats.

Schrijf je nu in

Je kunt je digitaal inschrijven voor MAAN via deze link. Volg simpelweg de aangegeven stappen. Let op, de inschrijving voor verhuurfase 1 sluit op woensdag 22 november aanstaande. Heb je vragen over de huurvoorwaarden of inkomenseisen? Kijk dan even op de FAQ pagina. Is jouw inschrijving compleet, inclusief alle gevraagde documenten? Dan maak je kans om een woning toegewezen te krijgen.

Uiterlijk vrijdag 27 november krijg je bericht of jij één van de eerste MAAN bewoners zult zijn!

Vragen of meer informatie?

Bel dan met onze makelaars! TW3 via (070) 221 00 61 of Verwey Vastgoed via (070) 219 93 50. Wij helpen je graag!

Met vriendelijke groet,
Verhuurteam MAAN