Wilt u de woning gemeubileerd huren?

Ontdek de voordelen van meubelverhuur voor uw woning! Moving-In is uw partner als het gaat om meubelverhuur voor tijdelijke bewoning. Of u nu voor een jaar, twee jaar of voor onbepaalde tijd elders verblijft, het huren van meubels is een praktische oplossing!

Dankzij het all-in concept van Moving-In hoeft u zich op het gebied van interieur niet meer bezig te houden met de aanschaf, levertijden, installatie, transport, service, styling, verzekeringen, verwijdering, opslag enzovoorts. Moving-In verhuurt complete woninginrichtingen inclusief: linnengoed, keukeninventaris, huishoudelijke apparaten enzovoorts.Door u volledig te ontzorgen op het gebied van uw woninginrichting kunt u zich focussen op andere zaken. U stelt zelf uw woninginrichting samen, verstuurt de aanvraag en wij doen de rest!

 
 

Kies uw meubelpakket

Tijd is kostbaar, daarom denken wij graag met u mee. Moving-In heeft speciaal een brochure opgesteld met meubelpakketten die zijn afgestemd op verschillende woonsituaties. Deze pakketten variëren van een basisinboedel tot een volledig ingerichte woning waarbij u niets meer hoeft aan te schaffen! U kiest zelf per kamer wat u wel en niet wilt hebben. Ga naar onze pakketten en ontdek welke woninginrichting het beste bij u past. Vind u het leuker om zelf uw woninginrichting per artikel samen te stellen? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Verstuur online uw aanvraag in en wij zorgen voor de rest!

Vraag uw verhuurmakelaar naar onze brochure of contacteer ons rechtstreeks via moving-in.nl of bel naar 0546 - 454 105